Select Page

Tekma sezone je končana. Žal ne po našem okusu, ampak tak je šport. Borili so se, rezultati pa žal ne kažejo vsega, kar je človek sposoben. Ali je danes odločal material, polna luna ali kaj  drugega ne bomo verjetno nikoli izvedeli, zato so le rezultati tisto, kar lahko napišemo.

Fanta sta obstala v kvalifikacijah. 33. oz. 34 čas teka sta imela Janez Lampič in Miha Šimenc. Miha je precej slabe volje povedal, da ne ve natančno, kje je izgubljal. Vseeno je bil osnovni cilj uvrstitev v četrtfinale, tihi pa v polfinale. Navijači pa zagotovo sezone ne bomo ocenjevali po tej tekmi,  nas pač veseli osem uvrstitev v točke Svetovnega pokala letos. GO Miha GO!

Tudi dekleta so sklonjenih glav zapuščala četrfinalne boje. Druga za drugo so izpadle, po času je bila še najbližje Eva Urevc, ki je v najhitrejši skupini osvojila peto mesto, bila po času hitrejša od vseh zmagovalk preostalih štirih skupin. A to ni bilo dovolj, bila je tretje najhitrejša poraženka, zadostovalo je za končno 21. mesto. Pred njo je bila 17. Anamarija Lampič, četrta v svoji skupini,, za pa sta bile 26. Katja Višnar in 27. Alenka Čebašek.

Navijači pa vam želimo dobro nadaljevanje prvenstva in se vam zahvaljujemo. Razveseljevali ste nas, razveseljevali nas boste še!

(Skupno 114 obiskov, današnjih obiskov 2)